Inschrijven

Welkom!

U wilt zich laten inschrijven in Huisartsenpraktijk Bredeweg. 

Volg onderstaande punten om u in te schrijven:
  • Laat uw vorige huisarts weten dat u bij ons wordt ingeschreven en geef toestemming om uw medisch dossier naar ons te verzenden.
  • Geef een duidelijk medicatieoverzicht mee met deze inschrijving: naam medicijn, dosering en gebruik. Maak eventueel een kopie van uw medicijndoosjes.
  • Vul het inschrijfformulier onderaan deze pagina volledig in (per volwassene 1 formulier) en lever dit in op de praktijk. Vergeet niet uw legitimatiebewijs en zorgpas mee te nemen. 
  • Indien u wilt, kunt u gebruik maken van ons patiënten portaal (digitaal afspraak maken, herhaalmedicatie aanvragen of online een vraag stellen). Let op: Het portaal is niet bedoeld voor dringende zaken of meerdere klachten. Kijk voor meer informatie op: www.stadsweiden.uwartsonline.nl
Let op!
In verband met het grote aantal nieuwe inschrijvingen is de verwerkingstijd voor inschrijving/overdracht medisch dossier gemiddeld 2 weken. Mocht u binnen deze termijn onze hulp al nodig hebben, dan kunnen we altijd even met u meedenken, hoe dit te regelen. 

Wilt u binnen Harderwijk van huisarts veranderen omdat u niet tevreden bent? 
Wij vragen u om eerst het gesprek aan te gaan met uw huisarts. De huisarts staat open om problemen te bespreken en kan leren van uw klacht of kritiek. Hopelijk leidt het gesprek tot een sterkere vertrouwensband. En anders kan uw huisarts u begeleiden bij het overstappen naar een andere huisarts.
ĉ
Huisarts van der Hulst,
23 sep. 2018 23:53
Comments